Veelgestelde vragen

Bij onze kinderkledingwinkel doen we ons best om ervoor te zorgen dat je bestelling zo snel mogelijk bij je thuis wordt bezorgd. Als je op een werkdag bestelt, dan kun je je pakketje de volgende werkdag al bij je thuis verwachten!

Maar als je in het weekend bestelt, dan duurt het iets langer voordat je je bestelling ontvangt. In dat geval zal je pakketje op dinsdag bij je worden bezorgd.

We werken samen met verschillende bezorgdiensten om ervoor te zorgen dat je bestelling veilig en op tijd bij je aankomt. Je kunt er dus op vertrouwen dat we er alles aan doen om je bestelling zo snel mogelijk bij je thuis te krijgen!

De verzendkosten voor onze kinderkleding winkel variëren afhankelijk van je bestelling.

Als je één product bestelt, dan zijn de verzendkosten € 3,95. Koop je 2 producten of meer, dan kost het € 5,60 om ze allemaal te verzenden. Het maakt niet uit hoeveel producten je bestelt, het blijft altijd € 6,55 voor de verzendkosten.

We hopen dat je tevreden zult zijn met onze tarieven en dat je een geweldige ervaring zult hebben met het bestellen van onze kinderkleding. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je nog vragen hebt!

Als je niet tevreden bent met je aankoop, kun je het artikel binnen 14 dagen na ontvangst retourneren. Het artikel moet ongedragen zijn en in dezelfde staat verkeren als waarin het werd ontvangen, anders kunnen we het helaas niet retourneren.

Houd er rekening mee dat ondergoed niet geretourneerd kan worden, tenzij het artikel bij levering beschadigd was of er iets mis was met het product.

Houd er rekening mee dat het retourneren van artikelen op eigen kosten is en dat de klant verantwoordelijk is voor het betalen van de retourkosten.

Als we het geretourneerde artikel hebben ontvangen en gecontroleerd, zullen we het aankoopbedrag terugstorten op de rekening waarmee de bestelling is geplaatst.

We hopen dat je tevreden zult zijn met onze retourvoorwaarden en dat je een geweldige ervaring zult hebben met het bestellen van onze kinderkleding. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je nog vragen hebt!

Telefonisch contact

+31(0) 6 18 63 73 24

Stuur een e-mail

info@armykids.nl

Contact formulier

Contactgegevens

Armykids
Paul Kleestraat 182
1328HN Almere, Nederland

T: +31(0) 6 18 63 73 24
E: info@armykids.nl
KVK: 89147820
BTW: NL004697278B81